0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl

Gratis Quickscan

Gratis Quickscan

Wilt u, voordat u een zaak definitief aanmeldt bij ons, eerst weten of u een zaak heeft of niet? En wilt u daar niet meteen kosten voor hoeven maken? Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid voor een gratis Quickscan.

U omschrijft uw probleem hieronder en wij laten u in een vrijblijvend advies weten of we er een zaak in zien of niet. Bovendien, als uw zaak op een ander manier op te lossen is dan via de juridische weg, dan zeggen wij dat ook.

Het uitvoeren van een Quickscan betekent een globale analyse van uw probleem of geschil. Hierbij zullen wij de meest belangrijke kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden benoemen, gebaseerd op het probleem dat u heeft geschetst.

Dit doen wij allemaal zonder kosten voor u.

De resultaten van de Quickscan kunnen, indien u dit wenst, aanleiding geven tot een uitgebreidere analyse. Hieraan zijn kosten verbonden.

Gratis Quickscan

Indien u het formulier invult en een uitgebreide omschrijving geeft van het probleem, komen wij zo spoedig mogelijk bij u erop terug met een voorlopig advies van de mogelijkheden.

BEZOEK-  EN POSTADRES

Westerbracht 16
7821 CH EMMEN

KvK: 81880693

Volg ons en mis niets

TELEFOONNUMMER
0591 - 714 727

E-MAIL
info@atriumadvocaten.nl