0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl
Dianne Kruithof - Atrium Advocaten

MR. DRS. J.H. (JACOLIEN) HOFMAN – DE JONG

hofman@atriumadvocaten.nl

“Ik bekijk een zaak altijd vanuit verschillende invalshoeken”

Jacolien studeerde Rechtsgeleerdheid, richting privaatrecht en strafrecht en Managementwetenschappen, richting strategie en innovatie. Jacolien heeft tevens een aantal psychologie vakken gevolgd ter verbreding van haar kennis. Zij is werkzaam op het gebied van het vastgoedrecht, huurrecht en familierecht. Zij beschikt over uitgebreide proceservaring.

Jacolien heeft de specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht van de Grotius Academie met succes afgerond. Hiermee mag zij zich met recht specialist noemen op dit rechtsgebied. Verder is zij in het bijzonder geïnteresseerd in het internationaal familierecht.

“Ik vind het belangrijk om in mijn werk uit te gaan van een positieve instelling en met vastberadenheid naar een oplossing toe te werken. Samen met de cliënt wil ik een zo goed mogelijk resultaat realiseren.

Omdat ik geïnteresseerd ben in veel verschillende onderwerpen, heb ik naast mijn rechtenstudie ook een studie management gevolgd en diverse psychologie vakken. In de advocatuur valt alles samen. Hier heb ik de mogelijkheid om voor de cliënt een creatieve, bestendige oplossing te bedenken en te putten uit opgedane kennis en ervaring.”

Jacolien is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBRA)

Jacolien is werkzaam op de volgende rechtsgebieden:

ATRIUM Advocaten - Huur en vastgoed

Vastgoed en Huur

ATRIUM Advocaten - Onderneming en organisatie

civiel en procesrecht

ATRIUM Advocaten - Familie en gezin

Familie en gezin

Rechtsgebiedenregister

Jacolien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

BEZOEK-  EN POSTADRES

Westerbracht 16
7821 CH EMMEN

KvK: 81880693

Volg ons en mis niets

TELEFOONNUMMER
0591 - 714 727

E-MAIL
info@atriumadvocaten.nl