0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl

Kruidhof Kremer advocaten heet voortaan ATRIUM advocaten

Met trots presenteren wij onze nieuwe naam, huisstijl en ons nieuwe logo!

Op 1 juni 2020 bestaan we zeven jaar en deze nieuwe identiteit past bij de organisatie die we zijn geworden en de ambities die we hebben.

De naamsverandering hoort bij een nieuwe koers gericht op specialisatie en innovatie.

ATRIUM advocaten richt zich op het intellectueel eigendomsrecht, het personen- en familierecht, het vastgoed- en huurrecht en het civiel- en procesrecht.

ATRIUM advocaten staat voor transparantie en verbinding. Door inzet van digitale middelen zijn wij nu ook in staat om vanuit onze vestiging in Emmen cliënten uit heel Nederland bij te staan.

Onze slogan ‘innovatieve advocaten die met u meedenken’ willen wij waar maken. We beoordelen een juridisch probleem vanuit een bredere context, met onze kennis en ervaring, maar vooral samen met de cliënt.

Verder zijn we enigszins eigenwijs, positief ingesteld en niet bang om stelling te nemen. Dat kenmerkt onze dienstverlening.

Volg ons op Social Media!

Intellectueel eigendom

Lees alle artikelen

Tijdelijk je woning verhuren en zorgen dat het ook tijdelijk blijft

Je wilt tijdelijk je woning verhuren, omdat je bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland verblijft of omdat je gaat samenwonen, maar je wilt toch voor de zekerheid je eigen koopwoning aanhouden. Hoe pak je dat aan, zonder dat je het risico loopt dat tijdelijk toch niet zo tijdelijk is?

Lees meer

Wat kost een advocaat?

Regelmatig krijgen we de vraag wat het iemand gaat kosten als ze een advocaat inschakelen. Heel kort door de bocht gezegd: dat hangt altijd af van de aard van de zaak, van de houding van de wederpartij en of er wel of niet een procedure nodig is.

Lees meer