0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl

Kruidhof Kremer advocaten heet voortaan ATRIUM advocaten

Met trots presenteren wij onze nieuwe naam, huisstijl en ons nieuwe logo!

Op 1 juni 2020 bestaan we zeven jaar en deze nieuwe identiteit past bij de organisatie die we zijn geworden en de ambities die we hebben.

De naamsverandering hoort bij een nieuwe koers gericht op specialisatie en innovatie.

ATRIUM advocaten richt zich op het intellectueel eigendomsrecht, het personen- en familierecht, het vastgoed- en huurrecht en het civiel- en procesrecht.

ATRIUM advocaten staat voor transparantie en verbinding. Door inzet van digitale middelen zijn wij nu ook in staat om vanuit onze vestiging in Emmen cliënten uit heel Nederland bij te staan.

Onze slogan ‘innovatieve advocaten die met u meedenken’ willen wij waar maken. We beoordelen een juridisch probleem vanuit een bredere context, met onze kennis en ervaring, maar vooral samen met de cliënt.

Verder zijn we enigszins eigenwijs, positief ingesteld en niet bang om stelling te nemen. Dat kenmerkt onze dienstverlening.

Volg ons op Social Media!

Intellectueel eigendom

Lees alle artikelen

checklist

Checklist scheiden

Heeft u besloten om te gaan scheiden, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u bang dat u...

Lees meer

Gezamenlijk gezag na erkenning

Gezamenlijk gezag na erkenning. Hoe zit het nu en hoe zit het straks? Zes maanden geleden ben je vader geworden van een prachtige dochter....

Lees meer