0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl

PERSONEN- EN FAMILIERECHT – oud
Hulp bij familiezaken


Wij kunnen u bijstaan op alle gebieden van het personen- en familierecht. Denk hierbij aan alimentatiezaken, omgangszaken,
echtscheidingen, verbreking van het samenleven, verdelingszaken, gezagskwesties, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Goede juridische bijstand door en advies van een ervaren advocaat is noodzakelijk.

Iedere zaak vergt een specifieke aanpak, want geen zaak en geen cliënt is gelijk. Wij leveren maatwerk. Vooral in het familierecht heb je te maken met meerdere belangen en emoties van alle partijen. Die van de cliënt, de wederpartij,
maar ook vaak van de kinderen. Bij de behandeling van de zaak, houden we de belangen van de kinderen sterk in het oog.

We proberen zaken, indien mogelijk, eerst in onderling overleg te regelen. Mocht dit niet lukken, dan leggen we de zaak voor aan de rechter. Uiteraard blijven we in overleg met u over de te nemen stappen.

Klik op bovenstaande knop en vraag hiermee een gratis Quickscan aan. Als u een zaak direct wilt aanmelden, kan dat natuurlijk ook.
Hulp bij
echtscheiding


Weet u niet waar u moet beginnen bij een
echtscheiding en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij wel! 

Wij loodsen u stap voor stap door het echtscheidingsproces heen. U hoeft zich over de juridische kant van de
echtscheiding geen zorgen te maken. Hulp bij alimentatie


Denkt u dat u dat u teveel alimentatie betaalt? Of vindt u dat uw ex-partner meer zou kunnen bijdragen in de kosten van de kinderen?

Wij kunnen voor u uitrekenen of de alimentatie (nog) voldoet. Ook zijn wij er voor u als u gaat scheiden, maar geen idee heeft welke bijdrage redelijk is. Wij kunnen u hier meer over vertellen.Hulp bij omgang


Ziet u uw kind(eren) niet meer en zit u met uw handen in het haar? Komt uw ex de omgangsregeling niet na?

Of bent u van mening dat uw kinderen niet veilig zijn bij uw ex-partner?

Wij gaan samen met u op zoek naar een passende en duurzame oplossing, waar u niet alleen op korte termijn, maar ook in de toekomst baat bij heeft.