0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl

Vaste prijs

Vaste prijs

ATRIUM advocaten kan werkzaamheden die veel voorkomen tegen een vast zaaktarief behandelen. Dit kunnen werkzaamheden zijn die bij uw onderneming veel voorkomen, maar het kunnen ook werkzaamheden betreffen die de betreffende advocaat in de praktijk veel tegenkomt.

Aan het begin van een dossier is vaak niet direct te overzien hoeveel tijd er aan een zaak moet worden besteed. Dit hangt onder andere af van de houding en opstelling van de wederpartij. In die gevallen is het mogelijk per stap een vaste prijsafspraak te maken.

Wanneer ATRIUM advocaten gevraagd wordt om een second opinion uit te voeren, wordt vaak een vaste prijs overeengekomen. De hoogte hiervan hangt af van de aard van de zaak, de grootte van het dossier en de complexiteit van de kwestie. 

In geval van verlies van een procedure kan de rechter u in de proceskosten veroordelen. Deze kosten vallen niet onder een prijsafspraak met uw advocaat. U moet in dat geval deze proceskosten aan uw tegenpartij betalen.

Indien de werkzaamheden door ATRIUM advocaten worden betaald door uw verzekeringsmaatschappij, geldt vaak dat in geval van verlies van een procedure de proceskostenveroordeling door uw rechtsbijstandsverzekeraar wordt vergoed. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden.

BEZOEK-  EN POSTADRES

Westerbracht 16
7821 CH EMMEN

KvK: 81880693

Volg ons en mis niets

TELEFOONNUMMER
0591 - 714 727

E-MAIL
info@atriumadvocaten.nl