0591 - 714 727 info@atriumadvocaten.nl

Werkwijze & kosten

Intellectueel eigendom

werkwijze

De maatschappij verandert en wij veranderen mee. De traditionele werkwijze van een advocatenkantoor past daar wat ons betreft niet meer bij. Wij werken vooruitstrevend en innovatief. Hierbij maken we gebruik van beschikbare digitale middelen. Omdat we niet per definitie locatie gebonden zijn, kunnen cliënten uit heel Nederland bij ons terecht. Op deze manier kunnen wij onze expertise landelijk inzetten.

Indien u ons wilt inschakelen, verzoeken wij u vriendelijk uw zaak aan te melden via de link op onze pagina. Daarna sturen wij u een intake formulier waarmee wij u vragen om informatie over uzelf en de zaak die u wilt aanmelden bij ons. Na ontvangst van dit formulier en de onderliggende stukken beoordelen wij uw zaak en komen wij bij u op de zaak terug en plannen we een intakegesprek op kantoor, via Teams of telefonisch.

ATRIUM advocaten beschikt niet over een stichting derdengelden en kan dan ook geen derdengelden ontvangen. 

 

Intellectueel eigendom

Second opinion

Bent u het niet eens met een advies van uw huidige advocaat, jurist of verzekeraar? ATRIUM advocaten biedt de mogelijkheid voor een second opinion. Wij worden regelmatig ingeschakeld om een second opinion uit te voeren. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.
Intellectueel eigendom

Kosten van een zaak

In principe werken wij op basis van een uurtarief, tenzij u binnen de grenzen voor gesubsidieerde rechtsbijstand valt. Dan heeft u altijd recht op een toevoeging en bent u in beginsel slechts een eigen bijdrage verschuldigd. ATRIUM advocaten behandelt een dossier in alle gevallen gelijk en wij spannen ons in alle gevallen tot het uiterste in om voor u een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In specifieke zaken, zoals een second opinion kunnen we een vaste prijs afspreken. Klik hieronder op de mogelijkheden voor meer informatie.

GESUBSIDIEERDE RECHTSBIJSTAND

€ 159 – € 890

eigen bijdrage per zaak
UURTARIEF

vanaf € 215

ex BTW per uur

VASTE PRIJS

vanaf € 1.500
ex BTW per zaak (beperkt aantal zaken)
Intellectueel eigendom

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Heeft u een rechtsbijstandverzekering die dekking biedt voor uw geschil, maar wilt u zelf een advocaat kiezen? ATRIUM advocaten wordt regelmatig ingeschakeld door en voor rechtsbijstandsverzekeraars. U kunt een eigen advocaat kiezen als er sprake is van een juridische procedure. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

BEZOEK-  EN POSTADRES

Westerbracht 16
7821 CH EMMEN

KvK: 81880693

Volg ons en mis niets

TELEFOONNUMMER
0591 - 714 727

E-MAIL
info@atriumadvocaten.nl