hoe wij werken

De maatschappij verandert en wij veranderen mee. De traditionele werkwijze van een advocatenkantoor past daar wat ons betreft niet meer bij. ATRIUM werkt vooruitstrevend en innovatief. Hierbij maken we gebruik van beschikbare digitale middelen. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld via Skype besprekingen te houden. Omdat we niet per definitie locatie gebonden zijn, kunnen cliënten uit heel Nederland bij ons terecht. Op die manier kunnen wij onze expertise landelijk inzetten.

Indien u ATRIUM advocaten wilt inschakelen, verzoeken wij u vriendelijk uw zaak aan te melden via onderstaande link. Daarna sturen wij u een intakeformulier waarmee wij u vragen om informatie over uzelf en de zaak die u wilt aanmelden bij ons. Na ontvangst van dit formulier en de onderliggende stukken, komen wij bij u op de zaak terug met een eerste plan van aanpak en inschatting van de kosten. Ook plannen we een vervolggesprek op kantoor, via digitale middelen of telefonisch. Wat u prettig vindt.

gratis quickscan

Wilt u, voordat u een zaak definitief aanmeldt bij ons, eerst weten of u een zaak heeft of niet? En wilt u daar niet meteen kosten voor hoeven maken? Dat begrijpen wij. Daarom biedt ATRIUM advocaten nu de mogelijkheid voor een gratis Quickscan. 

second opinion

Bent u het niet eens met een advies van uw huidige advocaat, jurist of verzekeraar? ATRIUM advocaten biedt de mogelijkheid voor een second opinion. Wij worden regelmatig ingeschakeld om een second opinion uit te voeren. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

kosten van een zaak

In principe werken wij op basis van een uurtarief, tenzij u binnen de grenzen voor gesubsidieerde rechtsbijstand valt. Dan heeft u altijd recht op een toevoeging en bent u in beginsel slechts een eigen bijdrage verschuldigd. ATRIUM advocaten behandelt een dossier in alle gevallen gelijk en wij spannen ons in alle gevallen tot het uiterste in om voor u een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In specifieke zaken, zoals een second opinion kunnen we een vaste prijs afspreken. Klik hieronder op de mogelijkheden voor meer informatie.


rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering die dekking biedt voor uw geschil, maar wilt u zelf een advocaat kiezen? ATRIUM advocaten wordt regelmatig ingeschakeld door en voor rechtsbijstandsverzekeraars. U kunt een eigen advocaat kiezen als er sprake is van een juridische procedure. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.